Een goed lopend bedrijf van je hobby

Davy Jager uit Meeden heeft al sinds enkele jaren een hobby in de witgoed. Het repareren van wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Uiteindelijk heeft hij besloten om een bedrijf te starten en met groot succes. “Al vanaf toen ik klein was, vond ik de techniek achter bijvoorbeeld een wasmachine al interessant. Sinds mijn 15e ben ik mijn kennis gaan uitbreiden door eens een defecte machine op te kopen en te repareren. Dit deed ik steeds vaker en ik heb zo mijn kennis opgedaan van alle merken machines. Zo heb ik dus in de loop der jaren door mond op mond reclame een leuke klantenkring opgebouwd. Uiteindelijk heb ik besloten om mij te laten inschrijven bij de KvK en de grote stap naar een eigen bedrijf te maken.
Mijn insteek is om voor een leuk acceptabel bedrag toch een defecte machine weer klaar te kunnen krijgen. Het belangrijkste vind ik, dat ook de mensen die het niet te breed hebben, gerust bij mij aan kunnen kloppen als ze problemen hebben met hun witgoed. Met een ruime voorraad gebruikte onderdelen kunnen de kosten in de meeste gevallen flink meevallen. 
 
Naast het repareren van witgoed, verkopen wij in samenwerking met Manske Mulder Verkoophallen te Westerlee goedwerkende tweedehands witgoed. Voor 125,– euro heb je al een leuke jonge wasmachine, wasdroger of vaatwasser met 14 dagen garantie.” 
 
Dus mocht u problemen hebben met uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser.
bel rustig DJ’s Witgoedservice Meeden, 06-40257570.

Reactie toevoegen