Niels Bulder Tuin en Parkmachines

Nieuw aan de Transportweg in Veendam; Niels Bulder Tuin en Parkmachines. “Bij ons bent u aan het juiste adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van tuin en parkmachines”, vertellen Niels en Jolanda Bulder. Niels Bulder Tuin en Parkmachines is vanaf 30 maart te vinden aan de Transportweg in Veendam. 
Afgelopen weekend 30, 31 maart en 1 april hadden ze open huis en ze kijken hier heel positief op terug. “Het was hartstikke druk, we hebben geweldig leuke reacties gehad”, vertelt Jolanda.
Niels Bulder Tuin en Parkmachines
Niels is al jaren actief in de verkoop en onderhoud van diverse tuin- en parkmachines. “In 1992 ben ik als vakantiehulp begonnen bij Gerrit Lok in Zuidbroek. Gerrit zijn bedrijf was toen nog aan de Heiligelaan gevestigd. Bijna elk vrij moment was ik er te vinden. Vanaf 1996 ben ik er in vaste dienst gekomen en in 1998 zijn we verhuisd naar de Gouden Driehoek.” En nu beginnen Niels en Jolanda samen aan een heel nieuwe start aan de Transportweg in Veendam. Bij binnenkomst valt je meteen de stoere uitstraling van de winkel op. Alles is keurig gerangschikt en Niels en Jolanda hebben er zichtbaar zin in. “Iedereen is welkom, van particulier tot professionele gebruiker.” Kwaliteit en service staat bij hun hoog in het vaandel.
 
“Neem een kijkje in onze winkel aan de Transportweg in Veendam. Je vindt hier de bekende merken Stihl, Viking en Shibaura. Je kunt natuurlijk ook terecht voor alle tuingereedschappen en aanverwante artikelen. Eigenlijk alle benodigdheden in- en rond de tuin. Zoals bijv. bladblazers, snoeischaren, maar ook brandstoffen en smeermiddelen”, laat Niels weten.
 
Niels en Jolanda gaan voor persoonlijk contact en goede service voor hun klanten. “Klanten zijn bij ons geen nummer, maar écht een klant.” Naast de verkoop van tuinmachines en gereedschap, zijn ze ook actief in de reparatie en onderhoud. “Wij maken uw machine graag zomerklaar. Zo hebt u er een hele tijd geen omkijken meer na. En door onze grote technische kennis kunnen wij reparaties snel en goed uitvoeren.”

Reactie toevoegen