Recreatief paardrijden

Recreatief paardrijden of ook meedoen aan proeven. Het kan bij de Vennehoeve. De Vennehoeve te Meeden heeft momenteel 14 paarden/pony’s waarop u als ruiter les kunt krijgen. Natuurlijk kan dat recreatief met een paard van de manege of met uw eigen paard. Ook kinderen genieten enorm van de omgang met dieren.
Recreatief paardrijden bij de Vennehoeve
De manege wil daarom haar ruiters niet alleen ruiters goed leren paardrijden, maar eigenaar Roelf Wind vindt het minstens zo belangrijk om zijn pupillen te leren omgaan met paarden. De omgang met paarden is voor veel ruiters heerlijk. Het vertroetelen en verzorgen is heel leuk. Voor kinderen ook zeker goed voor de ontwikkeling van het verantwoordelijkheidsgevoel.
Wilt u of uw kind meer dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan FNRS proeven van beginnersniveau tot gevorderden. Meer gevorderden kunnen ook een startpas aanvragen bij de KNHS. Dit kan door deel te nemen met een eigen paard, maar ook met een paard van de manege. Manege de Vennehoeve kan opleidingen verzorgen van totaalbegin tot zwaar niveau voor wedstrijdruiters.
Bij de manege op het terrein vinden ook 7 à 8 keer per jaar FNRS proeven plaats. Op zaterdag 15 april a.s. worden de volgende proeven georganiseerd. Roelf Wind nodigt u uit om op deze dag gezellig te komen kijken.

Reactie toevoegen