Dé kandidaten van Expeditie Robinson

Wie worden de nieuwe kandidaten voor de populaire suvivalshow Expeditie Robinson 2017? Een televisieprogramma waarin deelnemers moeten overleven op een onbewoond eiland en tegen elkaar strijden voor de overwinning. Twee jonge mensen, die dolgraag als kandidaat naar het onbewoond eiland willen, zijn geboren en getogen in de gemeente Menterwolde. Gezina Noordhuis (Noordbroek) en Robert Hoogendijk (Muntendam) gaan graag de uitdaging aan. Stem op deze gedreven, jonge mensen die ervan overtuigd zijn dat zij de juiste survival skills hebben.

Gezina Noordhuis-ten Have

Robert Hoogendijk

Het is zover... In de nieuwe afleveringen kunnen de gekozen kandidaten samen met een aantal BN’ers meedoen aan Expeditie Robinson! Bij opgave moest je een video opsturen waarin je net als in een Robinson proef op een paal staat. Jezelf voorstellen en vertellen waarom jij de ultieme survivor bent. De top
50 wordt, samen met de 50 personen die de productie van Expeditie Robinson uitkiest, uitgenodigd voor een casting weekend. Uiteindelijk gaan vier hiervan dit jaar ECHT het Expeditie Robinson avontuur aan!

Stemmen kan tot 20 maart 2017!

Weinig slaap, weinig eten en overleven op een eiland...
Gezina Noordhuis-ten Have, geboren Noordbroekster en Robert Hoogedijk geboren en opgegroeid in Muntendam willen heel graag meedoen aan Expeditie Robinson. Dit jaar mogen er voor het eerst sinds 8 jaar 4 onbekende Nederlanders meedoen aan Expeditie Robinson. Een programma wat draait om overleven op een eiland, spannende proeven en eliminatierondes.
“Vorige week woensdag heb ik me opgegeven met een filmpje”, vertelt Gezina. Inmiddels hebben zich er meer dan 1000 mensen aangemeld. “De 50 met de meeste stemmen gaan door naar de casting en ik sta op plek 35”, zegt Gezina. Van dit castingweekend gaan 4 personen door naar het eiland. Momenteel is Gezina de enige Groninger/Drent die in de top50 zit. “Ik zal iets over mezelf vertellen en waarom ik graag mee wil doen aan expeditie Robinson. Ik ben Gezina Noordhuis en in mijn dagelijks leven ben ik docent Natuurkunde aan de Winkler Prins in Veendam. (Ik heb al veel stemmen gekregen dankzij de leerlingen en collega’s) en daarnaast ben ik getrouwd en moeder van een dochter van 1 en heb ik een groeps- en outdooraccommodatie. Daar komt ook mijn passie voor de proeven en het overleven in de natuur vandaan. Ik ben geboren in Noordbroek op een akkerbouwbedrijf en na mijn studie (stoas hogeschool te Dronten, agrarische lerarenopleiding) ben ik aan het werk gegaan als docent en heb ik een eigen bedrijf (25 graden Noord) opgestart. Op ons bedrijf hebben we ook een activiteit die expeditie Drenthe heet en waar die expeditie Robinson achtige spellen een groot succes zijn. Maar ik wil het dit jaar wel eens meemaken in plaats van begeleiden. Waarom Expeditie Robinson? Ik wil mijn grenzen opzoeken in het fysieke. Hoe presteer je nog met weinig eten en weinig slaap. Ik vind de proeven geweldig, hoe ver kun je gaan en werkt je hoofd nog mee, want veel opdrachten zijn ook puzzels. Ik voel me snel prettig in een groep maar ik kan ook goed op mezelf zijn, maar hoe is dat in die omstandigheden? Voor mij zal de grootste uitdaging in het eten zitten, want ik ben nogal een goede eter. Ik heb nooit heimwee, maar ik denk dat je onder zware omstandigheden je thuis en geliefden gaat missen. Kortom Expeditie Robinson 2017 is voor mij de ultieme uitdaging! Ik ben een geboren Groninger (Noordbroek) en woonachtig in Drenthe (Drouwenerveen). Daarom natuurlijk de vraag of Groningen en Drenthe op mij willen stemmen via de website van expeditie Robinson en dan zoek je naar Gezina (daar is er maar één van die zich opgegeven heeft).
http://www.expeditierobinson.nl/profile/294
Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die tot nu toe op mij gestemd heeft maar er doen veel vloggers mee dus iedere stem telt. 1 mailadres = 1 stem dus je kunt ook nog meerdere keren op mij stemmen.” Help deze Groninger/Drent naar expeditie Robinson 2017 en stem op Gezina.

“YESSS!!! Hier zat ik op te wachten!!! Ik voel me een ware Robinson. Daarom moet ik er bij zijn! Het vuur brandt al sinds het 1e seizoen en is nu weer aangewakkerd en opgelaaid, want dit jaar mogen er weer gewone burgers meedoen aan het televisie programma expeditie Robinson. Dit is een kans die ik niet voorbij wil laten gaan.
Ik ben Robert Hoogendijk, 31 jaar jong en geboren en getogen in Muntendam. Vroeger was ik vooral buiten in het bos te vinden om hutten te bouwen en in het zwembad bij zwemvereniging de Pinguïn. Van buiten spelen heb ik, na mijn opleiding tot gymleraar, lange tijd mijn hobby en werk gemaakt in de vorm van buitensport instructeur. Nu sta ik in Assen voor de klas als leraar op het VMBO. Ik ben een echt gevoelsmens en ben buiten in mijn element. Ik denk over de juiste eigenschappen te beschikken om Robinson 2017 te kunnen worden. Ik ben sportief, ga voor groepsbelang en kan stiekem toch wel slecht tegen mijn verlies waardoor ik het spel kan spelen. Help mij uit de droom en op het eiland.
Om kans te maken op deelname moet ik mezelf in een filmpje voorstellen, terwijl ik op een paaltje sta. Voor mij was de keuze snel gemaakt. Het mooiste paaltje van Groningen staat 35 meter hoog boven de grond op de klimtoren van Klimcentrum Bjoeks. Het was best spannend en moeilijker dan gedacht om een verhaal te vertellen terwijl je in de afgrond staart.
Ik heb zoveel mogelijk stemmen nodig om in de expeditie te komen. De deelnemers die de top 50 met meeste stemmen weten te halen worden uitgenodigd voor een casting weekend. Tijdens dat weekend worden uiteindelijk 4 personen geselecteerd. Dus stem op mij door op onderstaande link te klikken of de qr code te scannen en help mij een stap dichter bij de expeditie.
Wil jij mij in Expeditie Robinson zien, stem dan op mij!”. http://www.expeditierobinson.nl/profile/1262

 

Reactie toevoegen