Zonnepanelen ook voor ondernemers

Duurzaam Menterwolde heeft goed nieuws: de zonnepanelen op zonnepark Sunbrouck in Zuidbroek kosten per stuk 100 euro minder dan we tot voor kort dachten. U betaalt nu geen € 369,00 maar € 256,00 netto per paneel. Dat prijsvoordeel is prettig voor de degenen die zich al eerder aangemeld hebben. Maar zeker ook voor nieuwe deelnemers. U kunt nog steeds meedoen.

Ondernemers doen mee
Ook als ondernemer kun u deelnemen als uw bedrijf gevestigd is in de gemeente Slochteren, Hoogezand/Sappemeer (bijna hele gemeente), Menterwolde of Scheemda. Ondernemers kunnen meedoen en profiteren van de vrijstelling van de energiebelasting.
Ondernemingen willen steeds groener en duurzamer worden en die mogelijkheid biedt zonnepark Sunbrouck. Als u wilt investeren in zonnepanelen is meedoen in het zonnepark voordeliger dan panelen te leggen op eigen dak. Door deel te nemen op het zonnepark heeft u vrijstelling van de energiebelasting.
Als ondernemer mag U meedoen tot 10.000 kWh= 40 panelen per EAN aansluiting en maximaal 240 panelen met meerdere aansluitingen.

Waarom meedoen?
We zetten nog even de voordelen op een rijtje
• 1 paneeldeel levert jaarlijks meer dan 250 kWh op
• Verrekening loopt via uw jaarafrekening
• U betaalt geen energiebelasting, voordeel van 14 eurocent per opgewekte kWh
• De gezamenlijke deelnemers vormen een coöperatie
• U draagt geen persoonlijk financieel risico
• Uw bedrijf krijgt een duurzaam en groen imago

Nog meedoen?
Heeft deze aantrekkelijke prijs uw belangstelling gewekt? Er is nog maar plek voor enkele tientallen deelnemers en u kunt nog steeds intekenen met één of meerdere zonnepanelen. Iedereen in de gemeente Menterwolde, Sappemeer, Hoogezand (behalve Kropswolde), Slochteren en Scheemda kan meedoen. Zowel inwoners, als verenigingen en bedrijven kunnen deelnemen.

Aanmelden en informatie?
U kunt zich aanmelden per mail op info@sunbrouck.nl of bellen met 06-15 397 979.

Reactie toevoegen