Druk met NLdoet in Sappemeer

Zaterdag 11 maart 2017 heeft Brandweermuseum Sappemeer mee gedaan aan de landelijke actie dag NLdoet. Zaterdagmorgen om 10.00 uur gingen de klussers van start. Er waren diverse klussen waar ze anders geen tijd voor hebben.
Druk met NLdoet in Sappemeer
De activiteiten die gepland waren; herindeling van het museum, tuin netjes maken, werkplaats schoonmaken en opruimen. “Wethouder Marco Metscher heeft ons ook goed mee geholpen met het opruimen en schoonmaken van de werkplaats. We hebben bijna alle voertuigen naar buiten gereden om ook de plek van de voertuigen alles even goed aan te vegen. We kunnen terug kijken op weer een geslaagd NLdoet dag.”

Klussen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Prinses Margrietpark. De vrijwilligers van de Buurt- en Speeltuinvereniging Prinses Margrietpark, van de Stichting Bewonerscommissie Margrietpark zijn afgelopen zaterdag bezig geweest om het Wijkcentrum Het Spinnenweb, de aangrenzende speeltuin de Margriettuin en de jeu de boulesbanen aan de Burgemeester Jonkerenstraat 11A en omgeving een grote schoonmaakbeurt te geven.

Tevens hebben cliënten van Bloemenstate- De Zijlen ijverig meegeholpen. Wethouder Peter Verschuren was aanwezig en heeft de armen ook flink uit de mouwen gestoken. Er zijn diverse klussen geklaard. Zo is er onder anderen onkruid gewied, geveegd, en alle ramen van het Spinneweb en dat zijn er vele zijn gewassen.

De dag is afgesloten met een smakelijke maaltijd, waarbij gekozen kon worden uit erwten- of bonensoep.

Reactie toevoegen