Cursus EHBO in Sappemeer

EHBO vereniging Sappemeer start met een nieuwe EHBO cursus. Heeft u altijd al in uw achterhoofd gehad een EHBO diploma te willen halen? Maar is 12 avonden cursus u te veel dan kunt u nu in drie zaterdagen uw EHBO diploma halen. 
Cursus EHBO in Sappemeer
EHBO Sappemeer geeft de nieuwe cursus op 8, 15 en 22 april. Op maandagavond 24 april doet u dan examen. “De cursus wordt op onze eigen locatie gegeven aan de Noorderstraat in Sappemeer. De cursus is zo opgebouwd dat u theorie en praktijk oefeningen gedurende de dag afwisselt waardoor u niet de hele dag saaie theorie moet aanhoren maar ook samen met uw mede cursisten het geleerde, soms met lotussen, in de praktijk oefent. We verzorgen u goed tijdens de lesdagen met koffie en thee en een heerlijke lunch tussen de middag.”  De EHBO vereniging ’Sappemeer’ is een erg actieve vereniging met meer dan 700 cursisten en 55 vrijwilligers. “Wat moet ik nou met een EHBO diploma?”, horen we vaak zeggen. “Het kan levens redden”, is dan ons antwoord. Bij EHBO moet u niet direct denken aan een gillende sirene’s en bloedige ongelukken; veel ongevallen gebeuren thuis. Schaafplekken, botbreuken, snijwondjes en als EHBO’er leert u wat te doen. Maar als EHBO’er leert u ook levensreddend te handelen, u kunt na het behalen van uw diploma reanimeren en een AED, indien voorhanden, bedienen. U weet snel de juiste hulpdiensten in te schakelen en het slachtoffer gerust te stellen. Velen gingen u reeds voor in een cursus EHBO of (bls)AED/reanimatie. “Wij werken met zeer kundige en gecertificeerde instructeurs, onze vereniging is aangesloten bij het Oranje kruis en de NRR (Nederlandse reanimatie raad) en we werken met moderne oefen- en lesmaterialen. Wij kunnen cursussen aanbieden tegen scherpe prijzen omdat onze vereniging zonder winstoogmerk werkt. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen EHBO leren zodat men anderen kan helpen die in nood verkeren.” 
 
Meer informatie en aanmelden: ehbosappemeer@gmail.com of telefoon 06-21904943. EHBO is van levensbelang dus meld u aan!!  www.ehbo verenigingsappemeer.nl

Reactie toevoegen