Toneelavond in Meeden

De toneelgroep 'Tussen baide meulens' van de gelijknamige buurtvereniging voert op zaterdag 11 februari  het stuk 'Groeten van de Veluwe’ op in het dorpshuis Meeden. Andermaal is gekozen voor een toneelstuk van de hand van toneelschrijver Carl Slotboom, de succesvolle opvoeringen in voorgaande jaren van o.a. het stuk 'Doktertje spelen' en 'De Canadese invasie' liggen bij velen ongetwijfeld nog vers in het geheugen. Vol enthousiasme werd dan ook gewerkt aan de totstandkoming van een daverend geheel, dit alles onder de bezielende leiding van regisseuse Kitty van Zanten. 
De bezoekers van de toneelavond zullen dit keer de familie Bruinsma, bestaande uit vader Sjef, moeder Truus en zoon Boris, niet aantreffen in hun woonomgeving, maar op een riante buitenplek ergens midden op de Veluwe. Voor deze familie een jaarlijks terugkerende traditie, hetgeen niet van toepassing is op de familie Zwaanswijk, die ze tijdelijk als buren krijgen. Zij ruilen hun luxe leven gedurende een week in en komen in een voor hun volslagen nieuwe wereld terecht en hebben dan ook te kampen met grote aanpassingsproblemen. Kortom .. .. weer een knotsgekke komedie, die garant staat voor een avond flink lachen!
Toneelavond in MeedenUw nieuwsgierigheid naar het volledige verhaal gewekt??? Een ieder is van harte welkom op deze jaarlijkse toneelavond. De voorverkoop van toegangskaarten voor deze avond heeft inmiddels plaats gevonden; aan de zaal zijn op 11 februari nog kaarten verkrijgbaar. 
Tijdens de toneelavond zal ook weer een grote verloting worden gehouden, waarbij vele aantrekkelijke prijsjes te winnen zijn. Na afloop van het toneelgebeuren zal er in het cafégedeelte een muzikale afsluiting van de avond plaatsvinden. 
Op woensdag, 8 februari a.s. wordt de zogeheten Generale Toneelavond gehouden, waarbij 65-plussers uit onze gemeente van harte worden uitgenodigd  (aanvang 19.30 uur/dorpshuis Meeden). ­

Reactie toevoegen