Omloop90 verrast door sponsors

Omloop90, ex-hart patiënten vereniging uit Hoogezand, is door 2 sponsors in nieuwe kleding gestoken. Heymstede Assurantiën uit Zuidbroek en Marik Kunststoftechniek uit Hoogezand hebben dit mogelijk gemaakt.  
Omloop90 verrast door sponsors
Bert en Fia Lockhorn en Martin Bakker directie van eerder genoemde bedrijven waren op het reguliere sportuur aanwezig om de nieuwe polo’s over te dragen aan de leden van omloop90. Het moge duidelijk zijn dat de leden van Omloop90 bijzonder blij zijn met hun nieuwe outfit waar ze weer jaren mee vooruit kunnen.
Omloop90 biedt sport aan voor mensen met een hartprobleem en andere chronische aandoeningen, daarbij valt te denken aan bijv. een herseninfarct, copd en diabetes. Omloop90 staat in nauw contact met het UMCG en Beatrixoord. Zij verwijzen mensen die daar klaar zijn met revalideren door naar Omloop 90. Ook het sociale aspect staat hoog in het vaandel van de vereniging. Zo zijn er regelmatig activiteiten buiten het sporten om. Daarom is Omloop90 niet te vergelijken met de sportscholen die ook sport aanbieden voor eerder genoemde mensen. Als u meer wilt weten zie dan de website van omloop90: www.omloop90.com of bezoek de facebookpagina facebook.com/omloop90. Kom gerust eens langs op de donderdagmiddag in de Kalkwijckhal (van 15.00 uur tot 16.00 uur). Iedereen uit de nieuwe toekomstige gemeente Midden-Groningen is welkom en uiteraard kunt u een gratis proefles volgen.

Reactie toevoegen