Spannend, leuk en mooie prijzen

Bent u ook zo gek op bingo en de spanning om als eerste een rij of kaart vol te hebben en “Bingo” te roepen in een zaal? Dan zijn deze middagen wat voor u. Vanaf 10 januari kunt u weer naar de gezellige Bingo-middagen in De Menterne te Muntendam.
Spannend, leuk en mooie prijzen
“Het is weer goed vol in de huiskamer van de gemeente”, laat de beheerder van De Menterne Harry Haan weten. Zo’n 60 bezoekers zitten in de gezellige ruimte van De Menterne. De feestdagen zijn weer voorbij en de leuke middagen komen er weer aan. Wat is er gezelliger dan met anderen een heerlijke Bingo-middag te beleven onder het genot van het vallen van de bingo ballen. Iedere dinsdagmiddag kunt u weer in De Menterne te Muntendam terecht. De ene week wordt de bingo geregeld door drie dames uit Muntendam, Greetje Venema, Dina Oorburg en Henny Lamain en een week later door Jan Uitvlugt uit Meeden. De organisatoren hebben er weer zin in. De prijzen zijn al weer gekocht en onder het genot van een kopje thee/koffie of een drankje gaat het vast goed komen. Gezelligheid troef! 
“Wij hopen dat de mensen die het afgelopen seizoen zijn geweest weer gezellig langs komen en we ze zien ze graag op de volgende Bingo-middag”, zegt Greetje Venema. “Iedereen mag binnen komen lopen en kan meedoen. We spelen 6 rondes en elke ronde heeft 3 prijzen. Het is gezellig en ook best spannend. Wat moet je op veel dingen letten, helemaal met 
2 kaarten. De prijzen variëren ook dit keer weer van boodschappenpakketten tot fruit- en vleespakketten. Het geld van de bingo wordt weer onder de deelnemers besteed. Regelmatig krijg je een hapje of een drankje van de Bingo-club. Ook hebben we 2 keer per jaar een warm- en koud buffet wat grotendeels door de inkomsten van de bingo middagen wordt betaald. Iedereen betaald dan zelf een klein bedrag bij. Je ontmoet andere mensen en hebt een gezellige middag. Doe eens mee en ga ook met een leuke prijs naar huis. De koffie en thee staan voor u klaar.” Dé bingo, waar iedereen het over heeft; in De Menterne te Muntendam.

Reactie toevoegen