Demonstratie Bloemschikken

Maandag 23 januari 2017 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een demonstratie bloemschikken gegeven door bloemstyliste Heleen Hamminga. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen een klein bedrag. Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 11 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren.
Heleen Hamminga is een enthousiaste en creatieve freelance bloemstyliste met jarenlange ervaring in de bloemsierkunst. Zij maakt allerlei soorten bloemstukken van klassiek tot modern en volgens de nieuwste stijlen en trends. Ook verzorgt zij bruidswerk en rouwstukken. Regelmatig geeft zij workshops aan groepen (uiteraard volledig afgestemd op het seizoen). Bloemen krijgen is geweldig, maar het is ook leuk om zelf eens een boeket of een bloemstuk samen te stellen.

Wilt u een idee krijgen hoe dit moet?
Heleen Hamminga zal wat fijne kneepjes van haar vak laten zien. Een aantal van de door haar gemaakte bloemstukken zullen aan het eind van de avond verloot worden.

Reactie toevoegen