Verlagen pijnklachten huisdieren

In de wintermaanden kunnen huisdieren door de kou last krijgen van pijnlijke spieren en gewrichten. De Dierenpoli Sappemeer biedt sinds kort producten aan van Back on Track die deze klachten kunnen verminderen. Daarnaast kunnen deze Back on Track producten ookhelpen bij klachten die gepaard gaan met ouderdom en slijtage.
Verlagen pijnklachten huisdieren
De Dierenpoli biedt onder andere dekens en matrassen voor honden en katten aan. Voor honden zijn er ook specifieke beschermers voor probleemgebieden en dekens die gedragen kunnen worden als hondenjassen (zie foto). Voor mensen biedt de Dierenpoli daarnaast kledingstukken, gewrichts- en spierbeschermers en fleece dekens aan.
 
De producten zijn gemaakt van een textiel met warmte weerkaatsende eigenschappen. De lichaamswarmte van huisdieren wordt daardoor als een infrarode straling weer teruggekaatst. Hierdoor wordt de bloedcirculatie verhoogd, lost de weefselspanning op en worden afvalstoffen afgevoerd. Doordat de producten van Back on Track de klachten verminderen, kan uiteindelijk ook het medicijngebruik van de huisdieren worden verminderd.. 
 
Benieuwd naar de producten van Back on Track? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de Dierenpoli.  

Reactie toevoegen