Kerstknutselochtend!

Donkere dagen voor kerst? De leerlingen van obs Burgemeester Verkruisen in Muntendam merken er helemaal niets van. Bij hen op school was het vorig week juist gezellig en knus tijdens de jaarlijkse kerstknutselochtend. 
Kerstknutselochtend!
“De kerstknutselochtend is een begrip bij ons op school”, vertelt schooldirecteur Eilt Loots. Het is ieder jaar weer een warm, gezellig en knus moment in het jaar. Kinderen zijn dol op knutselen en vandaag gaan ze lekker aan de slag in een mooi versierde school en natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en een drankje. De onder- en bovenbouw leerlingen gaan – apart van elkaar - in circuitvorm langs verschillende lokalen. Op zo’n ochtend zijn er ook veel ouders in de school om de leerlingen te helpen en te begeleiden. Dat maakt het voor de kinderen extra bijzonder!”
Obs Burgemeester Verkruisen is onderdeel van scholengroep OPRON. Eilt: “Onze slogan luidt: Leren en werken bij OPRON? De tijd van je leven!” Dit moment waarin we samen met ouders er gewoon een hartstikke leuke ochtend van maken voor de leerlingen van deze school is voor mij een mooi voorbeeld van hoe wij vorm en inhoud geven aan de opdracht die wij onszelf met deze slogan hebben gegeven.” 

Reactie toevoegen