Huis Makelaardij komt met woonflits

Nieuwe onlinemogelijkheden voor extra aandacht woning. Uw huis gepresenteerd, in de spotlights gezet, met korte impressies en pakkende teksten. De belangstelling groeit en flits uw woning is weg. Dat is het idee achter de woonflits. Huis Makelaardij is de allereerste makelaar die u deze mogelijkheid biedt. Flitsend, gemakkelijk op internet te posten en te delen, en bovendien helemaal van deze tijd. Erwin Jorritsma heeft, met zijn Studio Exloo, een nieuwe verkoopmogelijkheid voor makelaars bedacht. De bedenker van de woonclip, heeft iets nieuws en dat biedt nieuwe kansen voor zowel makelaars als huiseigenaren. De allereerste woonflitsen zullen te zien zijn bij Huis Makelaardij in Exloo, in Groningen en Drenthe.   
 
De Woonflits
Allemaal kennen we de foto’s van een huis op bijvoorbeeld Funda. De woonflits biedt echter meer.
Via www.woonflits.nl kunnen makelaars een presentatrice of presentator kiezen, die een aantal huizen uitlichten in een pakkende en korte flits. De woonflits is ideaal in het gebruik, gemakkelijk te plaatsen op social media, funda, youtube en op de website van de makelaar. De persoonlijke presentatie geeft een huis net dat beetje meer aandacht en het format is kort en bondig. In de woonflits kan een woning in dertig seconden worden getoond. De nadruk van de woonflits ligt op beleving. Iedere kijker wordt aangesproken, het huis wordt gepresenteerd door professionele presentatrices en presentatoren, muren komen tot leven.
 
Huis Makelaardij
Het team van Huis Makelaardij is lokaal verbonden, kent sterke specialisaties en helpt u graag bij vraagstukken. Huis Makelaardij is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van de woonflits. Makelaar Arend-Jan van Faassen: “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en manieren om een huis in het middelpunt te zetten. De woonflits biedt ons zo’n nieuwe manier.” De allereerste woonflitsen zijn in handen van Huis Makelaardij. Het NVM-makelaarsteam zal als eerste de woonflits inzetten “We staan graag voorop in nieuwe ontwikkelingen, met de woonflits zitten we in de kopgroep van nieuwe verkoopmogelijkheden”, aldus makelaar Arend-Jan van Faassen. 
Huis Makelaardij heeft op deze manier, ook in de nieuwste ontwikkelingen, alles onder één dak. 
 
Het concept
De woonclip van ruim een decennia geleden, was een korte film van een woning, met voice-over en muziek. Het gaf destijds makelaars een nieuwe manier om huizen te tonen en onder de aandacht te brengen. Social-media en vastgoedplatforms waren nog niet zo belangrijk als in deze tijd.  De woonclip genoot bijzonder veel aandacht onder de makelaars en met de woonflits wil Erwin Jorritsma de stap maken naar het heden. “De woonflits is perfect en helemaal bedacht voor het online-gebruik. Het is interactief, pakkend en dynamisch. Je kunt als makelaars gewoon een presentator of presentatrice in een winkelmandje werpen en dan gaan deze professionals voor jou een aantal woonflitsen presenteren. Dat is echt uniek in Nederland.”

Reactie toevoegen