Evangelisch Centrum opent deuren!

Evangelisch Centrum Zuidbroek wil op een eenvoudige en laagdrempelige manier mensen in aanraking brengen met het christelijk geloof. Daarbij gaat het om Gods liefde voor de mensen. Die liefde betekent heel praktisch, dat mensen mogen komen, zoals ze zijn. Wat je achtergrond ook is; voor iedereen is er plek. Mensen zijn allemaal even belangrijk en mogen zichzelf zijn.
 
Het Evangelisch Centrum staat voor: Omzien naar elkaar en tegemoet komen aan de noden van anderen, om zo handen en voeten te geven aan het geloof.
Evangelisch Centrum Zuidbroek is op 10 december gestart met een vrolijk kinderfestijn in het gebouw “Sound of Music” aan de Heiligelaan 71C in Zuidbroek. 
Deze kinderfeesten zullen maandelijks worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar en zijn vrij toegankelijk. Deze feesten kennen een gevarieerd programma, zoals: Knutselen, Muziek, Zang, Dans, Verhaal luisteren, Spelletjes doen, Poppenkast kijken, noem maar op!
 
Op zondag 18 december wordt er een gezinsdienst gehouden. Dat wil zeggen; dat de invulling van deze dienst geschikt is voor alle leeftijden. Het zal een vrolijke ongedwongen dienst zijn, die gehouden wordt om 16.00 uur op de eerder genoemde locatie aan de Heiligelaan. Vanaf 15.30 uur staat de koffie, thee en ranja klaar.
Het is belangrijk dat mensen weten dat ze zich vrij mogen voelen om binnen te komen om een dienst te kunnen meebeleven. Er zijn geen  verplichtingen. 
Er zijn veel mensen op zoek naar liefde, geluk, houvast en naar een lichtpuntje. Zeker in deze donkere dagen voor kerst, wordt dat verlangen weer aangewakkerd. EC Zuidbroek wil de mensen een hand reiken en nodigt iedereen van harte uit om te komen.
 
Evangelisch Centrum Zuidbroek eczuidbroek@gmail.com

Reactie toevoegen