Kerstmarkt groot succes

Zaterdag 10 december was er een gezellige kerstmarkt in het brandweermuseum in Sappemeer. Marc Bakker is zeer tevreden over de verloop van de Kerstmarkt. “We kunnen terug kijken op een weer zeer geslaagde en druk bezochte kerstmarkt.” 
Kerstmarkt groot succes
Dit is de 2e keer dat de kerstmarkt op deze manier werd georganiseerd. Dit jaar is de kerstmarkt gegroeid van 17 kramen naar 28 kramen. “Dit is ook wel het maximale wat we aan kramen kwijt kunnen”, aldus Marc Bakker. 
Ook de standhouders en bezoekers hadden lovende woorden over de organisatie, de locatie, de catering en het live muziek van Yentel Maxime tijdens de Kerstmarkt in het brandweermuseum.
“Dit jaar hebben wij samen gewerkt met stichting verkeersondersteuning uit Hoogezand, zij hebben het verkeer in goede banen geleid, bezoekers netjes gewezen naar de parkeerplaats die beschikbaar is gesteld door een buurtbewoner aan de Kleinemeersterstraat. Radio Noord verslaggever Marcel Nieuwenweg met het programma Noord op Stee was van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig om leden van het brandweermuseum, standhouders en bezoekers te interviewen over de stichting en de kerstmarkt. Namens het brandweermuseum wil ik onze bezoekers, standhouders, stichting verkeersondersteuning, Yentel Maxime, de geluidsman, Radio Noord, de media en onze vrijwilligers bedanken voor deze geweldige kerstmarkt.”
Wilt u volgend jaar ook op de kerstmarkt staan? Stuur dan een mail naar info@hbvvhs.nl of neem contact op met Marc Bakker 06-51826079.erstmrkt_brandweer
 

Reactie toevoegen