Vindbaar in Noordbroek

De DorpsAdviesRaad (DAR) Noordbroek heeft een project opgestart in samenwerking met het DorpsInformatiePunt (DIP) om Noordbroeksters in de gelegenheid te stellen om, tegen vergoeding, een reflecterend huisnummer aan te schaffen.

Maak uw woning beter vind- en zichtbaar voor hulpdiensten zoals ambulance en doktersdienst, dit kan voor u en dat van uw gezinsleden van cruciaal levensbelang zijn. Na overweging is gekozen voor huisnummerbordjes gelijk aan de bordjes die Stichting Avondzon onlangs aan haar huurders heeft verstrekt.
Reflecterende huisnummers kunnen besteld worden bij het DorpsInformatiePunt, gevestigd in de NoordSuythoeve. Indien een bewoner een verplichte buitenbrievenbus heeft, kan gratis een huisnummer-sticker (uiteraard ook reflecterend) bijbesteld worden.
Het nieuwe huisnummer kan uiteraard aan de buitenmuur op een goed zichtbare plaats gemonteerd worden, maar bijv. ook aan een paaltje bij de weg. Wie zelf niet in staat is om het huisnummer aan de muur te maken, kan dit bij bestelling doorgeven, het DorpsInformatiePunt kan voor de montage dan de Vrijwillige Hulpdienst inschakelen.

Reactie toevoegen