Kinderopvang goedkoper in 2017

Goed nieuws van het kindercentrum dat een begrip is in Menterwolde: Kinderopvang bij Poko Loko wordt in 2017 goedkoper. Van gezinnen met een modaal inkomen kunnen kinderen voor netto 1 euro per uur komen. Verdient u minder dan is het nog goedkoper. U kunt rustig naar het werk of naar school gaan want u brengt uw kind niet zomaar weg, maar ergens naar toe. Een veilige en gezellige plek.
 
Poko Loko viert feest in 2017 met cadeautjes
Ruim 15 jaar in Menterwolde actief met grote betrokkenheid voor alle kinderen in Midden-Groningen, dat mag gevierd worden met leuke acties. Interesse? Volg het op Facebook of poko-loko.nl. Het team van Poko Loko is heel ervaren. En met in totaal meer dan 200 jaar aan opvoedingservaring is het voor hen nog elke dag een feestje!
 
Sinterklaas komt langs
Op 2 december komt Sinterklaas naar het kinderdagverblijf en krijgen alle kind-jes een cadeautje. Sint komt voor alle kinderen tegelijk. De jongsten van de babygroep, genietend van een eerste pepernoot. De dreumesen die nu al flink oefenen voor de liedjes die Sint zal gaan horen. En de peuters die Sint gaat verrassen met zijn brede lach en zak vol cadeautjes.
Op de buitenschoolse opvang klinkt niet alleen gezang maar wordt ook flink gedanst, voor de Pakjesbezorgdag, om mee te doen met de dansende Pieten op straat.
 
SinterKerst Gala 
Poko Loko kinderen vanaf 6 jaar hebben op 16 december hun SinterKerst Gala, een echt galafeest met ontvangst op de rode loper, kinderchampagne en hapjes, een DJ en een filmpremière. Welke mooie kleren zullen ze dit jaar aandoen voor de glamour fotograaf?

Reactie toevoegen