Jubilarissenhuldiging FNV

FNV Bondgenoten afdeling Menterwolde heeft vrijdagavond 18 november in de Menterne de aanwezige jubilarissen van 2016 in het zonnetje gezet. Elk jaar organiseert het bestuur een jubilarisavond voor alle jubilarissen die 25, 40, 50, of 60 jaar lid zijn van de vakbond. De afdeling heeft dit jaar totaal 53 jubilarissen waarvan in dit jaar de meeste jubilarissen door het bestuur thuis al zijn gehuldigd.
Jubilarissenhuldiging FNV

Er waren 19 jubilarissen aanwezig waarvan nog 6 jubilarissen die officieel in november en december jubileren en op deze avond werden gehuldigd door bestuurder Ina von Pickartz. 
Dit waren de heren G. Posthuma, H.J. v.d Schoot en G.B. Snijder; allen 25 jaar lid.
Dhr. A Loots; 40 jaar lid.
Dhr. J. Prins; 50 jaar lid.
Dhr. J.W. van Duren; 60 jaar lid.
De andere 13 aanwezige jubilarissen wa-ren:
H. Hovenkamp, G. Keizer, D. Lamens, F.H.J. Leeuwerke, C.M. Meijer, H .Poot, 
R. Snijder, W. Vugteveen, A. Wagenaar, 
P. Lubbinge, W. de Munck, F. Muurman  en W. Snippe. 
 
Om verschillende redenen konden helaas 34 jubilarissen niet aanwezig zijn.
Even over zes opende voorzitter Henk Koster de bijeenkomst. Daarna kreeg bestuurder Ina von Pickartz van regio Groningen het woord. In haar speech kwam de huidige arbeidsmarkt aan bod waarin veel mensen in onzekerheid verkeren door flexbaantjes.
Ina had ook een verhaal over jaren waar-in de jubilarissen lid werden. Dus vooral de jaren 1991, 1976, 1966 en 1956 resp. 25, 40, 50 en 60 jaar geleden.
Ondertussen stond er een uitstekend buffet klaar en was het dus tijd om hiervan te smullen. Vervolgens kregen de jubilarissen het woord om verhalen te vertellen over hun werkzame leven. Dit was tevens de laatste jubilarissenavond dat door dit bestuur werd georganiseerd. FNV Bondgenoten is gefu- seerd met andere FNV bonden tot één FNV. Daarom werd ook het bestuur, dat aftreed, door Ina verrast met een mooi cadeau. 
Na de verhalen werd er even nagepraat en bloemetjes en wat andere hebbedingetjes  uitgedeeld aan de jubilarissen. De gezellige avond werd om plusminus 22.00 uur afgesloten door voorzitter Henk Koster.

Reactie toevoegen