Sinterklaas in Hoogezand-Sappemeer

In Hoogezand-Sappemeer kwam zaterdagochtend een zwarte piet verkleed als Sinterklaas aan. Niet alle bezoekers konden dit waarderen. Antoinette Plagge van Stichting Vrienden Sinterklaas intocht Hoogezand-Sappemeer vertelt dat ze het jammer vindt dat niet iedereen het verhaal goed heeft meegekregen.
Sinterklaas in Hoogezand-Sappemeer
Maar gelukkig waren er ook veel positieve reacties. De intentie van de stichting is natuurlijk om iedereen een leuke dag te bezorgen.
"Graag wil de stichting Intocht Hoogezand-Sappemeer iedereen die op 19 november aanwezig was tijdens de intocht, bedanken voor deze mooie dag! Ook alle vrijwilligers die hebben geholpen om dit mogelijk te maken bedankt, zonder jullie hadden we het absoluut niet gered!
Sinterklaas is nog volop aan het nagenieten van deze dag en alle mooie tekeningen nog eens goed aan het bekijken. De P3 pieten hebben ons laten weten dat ze enorm hebben genoten van hun eerste optreden in Nederland. De stichting vindt het vervelend dat het geluid niet afdoende was voor de gehele haven waardoor er enige misverstanden zijn ontstaan over het verhaal van de intocht. Tevens is er een vertraging opgetreden in het tijdsschema, waardoor Sinterklaas niet op de vastgestelde tijden aanwezig kon zijn op de plaats van bestemming.
Hiervoor onze oprechte excuses.
Ondanks alles hopen wij van de stichting Intocht Hoogezand-Sappemeer dat iedereen, maar vooral de kinderen, een mooie dag hebben gehad en wij hopen u allen weer te zien tijdens de intocht van 2017."

Reactie toevoegen