Griezelen in Muntendam

De Spooktocht van Muntendam op 5 november was weer een grandioos succes! 416 Lopers hebben de eindstreep gehaald. Met 84 spoken en 20 vrijwilligers is deze tocht onderhand erg bekend. Vele mensen komen niet uit het dorp maar van elders. Dit jaar waren er zelfs mensen uit Zwolle om mee te doen! 
Griezelen in Muntendam
De Heemtuin leent zich geweldig voor deze geweldige activiteit en de enthousiasme straalt dan ook af van de medewerkers van De Heemtuin.
“We werken met zones. Dit jaar hadden we de volgende zone’s; de Middeleeuwen, de scarezone met vogelverschrikkers die zelfs uit het water kwamen de horrorfilmzone en uiteraard de clownszone”, vertelt Anja van Duren. “We hebben als organisatie erg genoten. Het weer was geweldig en we kregen ontzettend veel positieve reacties. Veel groepen hebben zich meteen weer aangemeld voor het komend jaar. Wij willen hierbij onze sponsoren bedanken en alle vrijwilligers die zaterdag om 8.00 begonnen zijn met de opbouw en ‘s nachts rond 4 uur weer thuis waren en er de volgende dag rond 9.00 was een ieder er weer om alles op te ruimen! We zijn ontzettend blij met deze fanatieke vrijwilligers!”

Reactie toevoegen