Bestuursleden zijn heel belangrijk

Ingezonden: Al weer enige tijd geleden heeft Henny Lamain haar functie als secretaris bij de vereniging neergelegd. Gezondheidsklachten lagen hieraan ten grondslag.  Langs deze weg willen wij, bestuur SOS Muntendam, Henny bedanken voor haar inzet voor de sportvereniging SOS Muntendam. 
Bestuursleden zijn heel belangrijk
Henny heeft meer dan 30 jaar in het bestuur gezeten. Ze heeft zich vele jaren hard ingezet om de vereniging draaiende te houden. Henny stond altijd klaar om iets voor de kinderen van de gym- en streetdance afdeling te organiseren. Zo regelde zij zakjes snoep voor 11 november, chocoladeletters en bezoek van Sint en Piet rondom Sinterklaas en stak ze haar energie in de 2-jaarlijkse uitvoering. Binnen het be- stuur droeg zij haar steentje bij, als secretaris zorgde ze jarenlang voor de vergaderstukken en maakte zij het jaarverslag. Haar inzet was groot en daarvoor zijn wij haar erg dankbaar!
 
Naast Henny heeft ook Simone de Vries haar functie als bestuurslid neergelegd. Helaas viel werk, privé en haar functie als bestuurslid niet meer te combineren. Simone is als bestuurslid verantwoordelijk geweest voor de ledenad- ministratie, daarnaast is zij jarenlang betrokken geweest bij de turnafdeling. We willen Simone dan ook heel erg bedanken voor haar inzet binnen de vereniging.
Bestuursleden zijn voor een vereniging onmisbaar. Zonder de vrijwillige inzet van deze mensen kan een vereniging niet bestaan! Mocht u geïnteresseerd zijn in een functie binnen het bestuur van de vereniging, of zou u graag betrokken willen zijn bij bepaalde activiteiten binnen de vereniging dan bent u van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op met het bestuur van SOS Muntendam.

Reactie toevoegen