Badmintonnen voor een goed doel

Op 22 oktober was in Sportcentrum Ruitershorn te Muntendam het eerste ‘Make a Wish’ toernooi een feit; 24 koppels die sportief met elkaar de strijd aangingen met maar één doel: sportief bezig zijn met elkaar voor het goede doel.
Badmintonnen voor een goed doel
Dit goede doel stond in het teken van ‘Make a wish’; deze vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte die even weer kind mogen zijn en die glimlach even weer op hun gezicht mogen zien. Tijdens het inslaan kreeg de organisatie {Henkjan de Haan, Frans Dekker en Albert Gils} te maken met 2 uitvallers door blessures maar gelukkig had de organisatie hier rekening mee gehouden door een reservekoppel achter de hand te hebben.
Een grote stempel op dit toernooi was de komst van de 17-jarige junior ambassadeur Sytske die namens ‘Make a wish’ haar verhaal vertelde over haar spierziekte en dat ze een harttransplantatie nodig heeft. Haar verhaal zorgde voor veel ontroering in de zaal .
Badmintonnen voor een goed doel
Het toernooi verliep sportief en het was dolle pret op de baan. De totale opbrengst van dit toernooi was boven verwachting en op dit moment bedraagt het rond de €1000,-. De organisatie heeft bekend gemaakt dat  de overhandiging van de cheque aan Sytske wordt gedaan. De exacte datum  is nog niet bekend. Henkjan: “We kijken terug op een wonderlijk evenement waarbij het winnen niet voorop stond maar het meedoen en een bijdrage te leveren aan de kinderen die het zo nodig hebben. We zijn trots op iedereen, de sociale media en onze sponsors die deze dag tot een succes hebben gebracht!”

Reactie toevoegen