WERK IN UITVOERING

Wegwerkzaamheden & stremmingen
 
Groot onderhoud asfalt
In week 43 start aannemersbedrijf Oosterhof Holman Infra met het onderhoud aan diverse asfaltverhardingen in de gemeente. Op maandag 25 oktober 2016 wordt er gestart in willekeurige volgorde met het kleinere onderhoud op de volgende wegen; Nieuweweg (buiten de kom), Tripscompagniesterweg, Zuiderstraat (Muntendam), Beneden Veensloot (van carpool t/m eerste bocht), Noorderstraat, Eideweg, Uiterburen en Westeind. 
 
De asfaltteringswerkzaamheden aan Het Loeg staan gepland voor dinsdag 25 oktober 2016. Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk. Op één dag worden beide zijkanten van de weg gerepareerd. Zaterdag 29 oktober 2016 worden de Europaweg (vanaf de rotonde t/m Kroeze Constructie), de Stationsstraat (tussen W. de Zwijgerlaan en Industrieweg) en de Sappemeersterweg (tussen huisnummer 16 en de Geert Veenhuizenweg) volledig afgesloten voor het verkeer om deze wegen over de volle breedte te kunnen asfaltteren.
 
Tijdens de uitvoering is er geen of beperkt doorgaand verkeer mogelijk op de genoemde wegvakken afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Voor de kleine werkzaamheden zijn de eventuele stremmingen kortdurend. Het verkeer wordt door bebording omgeleid. Hoewel u mogelijk overlast van de werkzaamheden zult hebben vragen wij u om uw begrip en om uw rijsnelheid -op de omleidingsroutes en nabij de werkzaamheden- aan te passen.