Noorder Wakeboard Challenge

Zaterdag 22 oktober is het weer zover! Dan laten wakeboard toptalenten uit het noorden en daarbuiten hun kunsten zien tijdens de afsluitende tour van de Noorder Wakeboard Challenge bij Watersportcentre Veendam.
Noorder Wakeboard Challenge
De Noorder Wakeboard Challenge is een vriendschappelijke wedstrijd tussen de 3 waterski- banen Veendam, Harkstede en Erm. De competitie richt zich op alle wakeboarders, van beginners tot ver gevorderden. Wakeboarden is een zeer spectaculaire sport, waarbij de deelnemers zoveel mogelijk verschil-lende tricks maken met hun wakeboard. Dankzij verschillende categorieën is het voor iedereen leuk om mee te doen. 
Voor toeschouwers is het een interessant schouwspel om te zien. Het naast gelegen strand of terras biedt hierop een goed uitzicht. Om 12.30 uur beginnen de wakeboarders met hun opwarmrondes en om 13.00 uur barst het geweld los. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 22 oktober om de finale van de NWC mee te maken. 
Iedereen die wil meedoen kan zich opgeven via de site van de Noorder Wakeboard Challenge Op deze site is ook verdere wedstrijdinformatie te vinden. 

Reactie toevoegen