Drukker in Sappemeer

In deze tijd van snelle veranderingen is het belangrijk om niet achter te blijven. Dat hebben ze bij Drukkerij Comprint goed in de gaten. Vanaf het moment dat Andries en Alice Slagter de drukkerij van Kremer overnamen, alweer 21 jaar geleden, is er doorlopend geïnvesteerd om technisch steeds up-to-date te zijn. 
Drukker in Sappemeer
Dat is noodzakelijk om een uitstekende kwaliteit drukwerk te- gen een redelijke prijs te kunnen blijven aanbieden. Comprint maakt diverse soorten drukwerk voor een heel uiteenlopende klantenkring, in binnen- en buitenland. Het orderpakket bestaat uit o.a. geboortekaarten, trouwkaarten, folders, brochures, bijsluiters voor medicijnen, doosjes en vooral bedrijfsmatig drukwerk.
Door te blijven investeren lukt het Drukkerij Comprint om ook in moeilijke tijden het hoofd boven water te houden. Zo is in 2010 in samenwerking met een ingenieursbureau een lasersnijmachine gebouwd waarmee etiketten op rol worden geproduceerd. Het bijzondere van deze machine is dat voor de productie van etiketten op deze manier geen kostbare stansvormen meer nodig zijn. Daardoor zijn ook kleinere aantallen al rendabel te produceren. Tegelijk is geinvesteerd in een printer die op rol kan printen. Bijkomend voordeel hierbij is dat de etiketten standaard in full-color worden geleverd zonder meerkosten.
Een andere innovatieve ontwikkeling is een machine die braille op etiketten produceert. In combinatie met de Laser-GT, zoals de lasersnijmachine is genoemd, levert dit een uniek product op waarvoor een groeiende belangstelling bestaat.
Drukkerij Comprint vindt u in de winkelstraat van Sappemeer in een modern ogend pand. Direct vallen de etalages op, waar Comprint doorlopend complimentjes voor in ontvangst mag nemen. Voor de wenskaarten die bij Comprint te vinden zijn komen de klanten uit de hele regio speciaal naar Sappemeer. Met de naderende Kerst wordt de hele winkel weer als vanouds in kerstsfeer omgetoverd. Dat wordt weer een gezellige periode met wederom nieuwe kerststalletjes en kerstkaarten, van spotgoedkoop tot supermooi maar wat duurder…., kortom voor elk wat wils. 

Reactie toevoegen