Spooktocht zit VOL!!

Op vrijdag 21 oktober 2016 organiseert Dorpsvereniging de Schrijvershoek weer een spooktocht! Dit wordt al jaren door de vereniging georganiseerd maar sinds 6 jaar wordt de tocht steeds groter en spannender. Dit mede dankzij een grote groep vrijwilligers en sponsoren. Ook dit jaar staan er weer 50 spoken te popelen om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. De plannen zijn bedacht, projecten worden uitgevoerd en zo veranderen we de bospercelen aan de noordkant van de a7 weer in een horror scene.
Deelname aan deze tocht mag vanaf 9 jaar. Tot 12 jaar is volwassen begeleiding verplicht. Toch heeft de organisatie hier een kleine kanttekening bij. Kinderen zijn bij ons welkom om te lopen maar of ze het aan kunnen is te beoordelen aan de ouders. Ouders moeten zich wel beseffen dat het een volwassen tocht is met bij behorende schrikeffecten! Voor veel kinderen is dit geen probleem, maar we merken dat het soms wel als een probleem ervaren kan worden….
Dit jaar kan men na de tocht een heerlijke huisgemaakte snert of een lekker broodje hamburger nuttigen, dit zit bij de prijs in.

Opgave is op dit moment niet meer mogelijk, want we zitten VOL!!!!

Reactie toevoegen