Kom naar De Heemtuin

Bij De Heemtuin in Muntendam is elk seizoen leuk en leerzaam. In de herfst lekker wandelen door het prachtige natuurgebied, op zoek naar verschillende kleuren bladeren of paddenstoelen bewonderen. Daarnaast kunt u in het paviljoen lekker genieten van gerechten met een herfsttintje of een lekkere kop warme chocolademelk.
Kom naar De Heemtuin
In oktober organiseert ’Vrienden van De Heemtuin Muntendam’ een bijzonder leuke en informatieve paddenstoelen middag. “Daarnaast doen wij mee aan Oktobermaand Kindermaand. De hele maand oktober kunnen kinderen gratis gebruik maken van de doe-kastjes.
Op 22 oktober hebben wij in samenwerking met evenementenbureau Enzo 'De zoete verleiding met cupcake wedstrijd'. Deze dag staat in het teken van zoetigheid.
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht. Zaterdag 29 oktober 2016 is ons paviljoen in nachtsfeer! Gezellig sfeerlicht van kaarsen,waxinelichtjes, fakkels, etc. Bij het kampvuur kunt u genieten van een lekkere kop snert, warme chocolademelk of iets anders”.
Voor het hele 'Nacht'  programma of meer informatie over bovenstaande activiteiten, kijkt u dan eens op onze website of facebook.

Reactie toevoegen