Dorps Informatiepunten weer open!

Oók telefonisch bereikbaar
De vakantie zit er weer op en de Dorpsinformatiepunten zijn weer geopend. U kunt tijdens openingstijden (zie kolom links hiernaast) weer terecht voor vragen over allerlei zaken. Op het Dorpsinformatiepunt zitten geschoolde vrijwilligers die u te woord kunnen staan en rekening houden met uw privacy. 
Dorps Informatiepunten weer open!
U kunt vragen stellen over  activiteiten in uw dorp of over serieuze zaken zoals problemen waar u graag met iemand over van gedachte wilt wisselen. De medewerkers hebben contact met het Sociaal Team en kunnen, als u dat wilt, voor u een afspraak regelen met de juiste persoon. 
Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren dan kunt u ook bij het DIP terecht. Dat hoeft niet perse bij het DIP in uw eigen dorp te zijn maar het is wel gemakkelijk dat het DIP zo dicht bij zit! Het Dorpsinformatiepunt in Muntendam bijv. biedt de mogelijkheid voor het maken van een kopie voor €0,10 . In Muntendam én bij het DIP Noordbroek kunt u advies krijgen over computergebruik.  
De medewerkers van het Dorps Informatiepunt hebben tevens hulp van vrijwilligers op het gebied van vrijwillige hulp bij vervoer, tuinhulp of om samen iets te ondernemen. Stel uw vraag gerust, de medewerkers zoeken het antwoord voor u en denken met u mee!