‘Sla een bal voor de voedselbank!’

Op vrijdagmiddag 16 september a.s. organiseert de Stichting Maatschappelijke Activiteiten van de vier Veendammer Loges van de Odd Fellows in samenwerking met Golfclub ‘De Compagnie’ in Veendam voor de tweede keer een open benefiet 9-holes golf shotgun wedstrijd en golfclinic. Dit keer ten bate van de voedselbank ‘Veendam-Menterwolde’. Niet alleen in december, maar ook gedurende het jaar kan de Voedselbank steun gebruiken. In overleg met de Voedselbank worden producten in natura geschonken.
 
Wedstrijd en clinic
Op 16 september kan de ervaren golfer aan de slag en worden er tevens golfclinics gegeven voor belangstellenden die ongedwongen kennis willen maken met het golfspel. Ook worden er enkele prachtige bloemstukken voor het goede doel verkocht.
 
Het golftoernooi staat open voor iedere belangstellende. 
Aanmelden kan tot 12 september via een lijst in het clubgebouw van de Golfclub De Compagnie met opgave van handicap of door een e-mail te zenden naar het secretariaat van de SMA: stmaof@outlook.com met opgave van wedstrijdhandicap of deelname aan de golfclinic, adresgegevens en telefoonnummer.
 
De Stichting hoopt op een maximaal aantal deelnemers zodat er veel goederen voor de Voedselbank kunnen worden gekocht.
 

Reactie toevoegen