Gondelvaart in Oude Pekela

Op vrijdag 9 september 2016 zal er weer de bekende gondelvaart plaatsvinden. Versierde jachten, boten en rariteitenvaartuigen varen door het Pekelderdiep. Vele pontons zijn versierd en verlicht en worden getrokken door versierde jachten.

De Zonnebloem afdeling Muntendam-Meeden biedt u een unieke gelegenheid aan om op deze dag deel te nemen aan de jaarlijks terugkerende Gondelvaart in Oude Pekela. De start van de gondelvaart is in de haven van Oude Pekela. De af te leggen route loopt van de haven tot Attica (De Kroon) en terug naar de haven. Om het schouwspel nog mooier te maken is verlichting van de vaartuigen verplicht. U wordt met een klassieke oude bus vanuit Muntendam en Meeden vervoerd naar Oude Pekela om daar vervolgens op de Party boot van de Firma Pieter Dekker uit Blijham te stappen. Aan boord wordt een eenvoudige broodmaaltijd aangeboden.
We verzoeken u geen rollator of rolstoel aan boord mee te nemen, deze kan bij de opstapplaats geparkeerd worden. Het maximum aantal personen is 40. De bus is voorzien van een lift.

Reactie toevoegen