Genieten van ‘Binnen-Picknick’

Ouderen en vrijwilligers van De Zonnebloemafdeling Muntendam/Meeden hebben vrijdag 22 juli genoten van een picknick in de kas van De Heemtuin in Muntendam. De maaltijd was door medewerkers van De Heemtuin en Werkpro gereed gemaakt en werd opgediend door een 10-tal vrijwilligers van De Zonnebloem.
Genieten van ‘Binnen-Picknick’
De picknick kon helaas niet buiten plaatsvinden omdat het iets regende. Maar iedereen vond dit een prima alternatief, het is een mooie overdekte ruimte en door het vele glas zie je toch heel veel van het mooie groen buiten. De tafels waren opgefleurd met mooie rode zakdoeken. Secretaris van de Zonnebloem, Harry Nieuwenhuis, vertelt gekscherend, dat de zakdoeken eigenlijk bestemd waren om er buiten mee op het gras te gaan zitten. De stemming zat er goed in. De 40 personen uit Muntendam en Meeden zaten gezellig te kletsen en lieten zich heerlijk verwennen door de vrijwilligers van De Zonnebloem en medewerkers van De Heemtuin. "Ik vind het geweldig! Dat mogen ze ieder half jaar wel doen. Zo leer je andere mensen kennen. We kunnen onder het eten door een gezellig praatje maken. En… we hoeven niet zelf voor eten te zorgen. Dat is ook mooi… ja, toch?"; waren een aantal reacties van de aanwezigen. Er was eerst koffie, thee en frisdrank voor iedereen. Daarna werd de soep opgediend en de vele verschillende belegde broodjes werden in mooie manden rondgebracht. En na afloop was er fruit voor allemaal. De vrijwilligers van de Zonnebloem waren mede verantwoordelijk voor het welslagen van deze dag. De ouderen kijken tevreden terug op deze Binnen-Picknick "We hadden een geweldig gezellige dag. De bediening was uitstekend en… we hoeven zelfs niet af te wassen." 
Blij en tevreden ging iedereen weer naar huis of werd door een vrijwilliger weer thuis gebracht.
 
Afgelopen vrijdag organiseerde de Zonnebloem, afdeling Muntendam/Meeden een gezellig uitje in De Heemtuin Muntendam.
Afgelopen vrijdag organiseerde de Zonnebloem, afdeling Muntendam/Meeden een gezellig uitje in De Heemtuin Muntendam. Alle aanwezigen tijdens de “Binnen-Picknick” hebben zich na afloop verzameld voor een vrolijke groepsfoto.

Reactie toevoegen