Succesvolle Open Avond

Afgelopen donderdag 14 juli 2016 werd bij Boerderijcafé Mausel een ‘Open Avond’ gehouden. De avond was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Tientallen geïnteresseerde bruidsparen afkomstig uit de hele provincie kwamen een kijkje nemen bij de nieuwe, landelijke trouwlocatie van de gemeente Menterwolde. Ook bruidsparen die al een datum hadden geprikt bij Mausel waren aanwezig. Zo konden ze ouders, bloemist, fotograaf en ceremoniemeesters ook een beeld geven
 ‘Open Avond’ bij Boerderijcafé Mausel
De dag na de Open Avond vond er een grote bruiloft voor 275 mensen plaats, hiervoor waren de verschillende ruimtes allemaal al prachtig ingericht. De grote boerenschuur trok de meeste aandacht, deze was prachtig ingericht in ‘landelijke stijl’ met veldboeketten. Er werd huisgemaakte bruidstaart en koffie geserveerd en er was  tijd voor een praatje. De mensen van Boerderijcafé Mausel hebben veel bruidsparen kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden om de bruiloft in te richten. Veel bruidsparen wisten niet dat ze een overnachting in de Bed and Breakfast cadeau krijgen wanneer ze hun bruiloft bij Mausel vieren. 
Buiten waren twee ceremonieplekken ingericht. Eén met stropakken met kanten kleedjes, een mogelijkheid waar veel bruidsparen voor kiezen. De andere ceremonieplek had romantische witte stoeltjes, wat een iets traditionelere sfeer geeft. De witte stoeltjes zijn nieuw bij Boerderijcafé Mausel, hier kreeg het bedrijf steeds meer vraag naar. “Het is hartstikke leuk om te merken dat andere mensen ook zo enthousiast worden van onze locatie, dat ze het Groninger landschap net zo waarderen als wij dat doen.  Het is een teken dat we op de goede weg zijn. Voor 2017 staan er al meerdere bruiloften genoteerd, ook zijn er al enkele aanvragen voor 2018 gekomen, iets wat we niet verwacht hadden toen we in september 2015 officiële trouwlocatie werden, aldus de familie Vermue.” Wilt u up-to-date blijven over de ontwikkelingen bij Boerderijcafé Mausel?  Volg ze dan op Facebook.

Reactie toevoegen