ONTWERPBESTEMMINGSPLAN “TORENLAAN 15 NOORDBROEK”

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Torenlaan 15 te Noordbroek” is opgesteld.  
 
Zakelijke inhoud
Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe planologische regeling voor de vervangende nieuwbouw van één woning op het perceel Torenlaan 15 te Noordbroek een exact overzicht van de begrenzing van het plan-
gebied wordt verwezen naar de website www.menterwolde.nl . Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.
 
Het plan inzien 
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 14 juli 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage. De stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis (kamer 203) te Muntendam. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen op de website www.menterwolde.nl. Op die website vindt u ook een verwijzing naar de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen en een locatie waar de bronbestanden raadpleegbaar zijn.  
 
Reageren op het plan 
Tot en met 24 augustus 2016 kan een ieder een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2 te 9649 ZG  Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer, telefoonnummer 0598-658881.  
 
De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.
 
Muntendam, 13 juli 2016
Burgemeester en wethouders van Menterwolde
De secretaris,
F.J.G. Wiertz
 
de burgemeester,
R. Munniksma