UITNODIGING VOOR ONDERNEMERS!

Op 8 en 9 november vinden in Groningen de 30ste Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Met ruim 600 bedrijven en ruim 30.000 bezoekers mag u dit als ondernemer niet missen!
Wij bieden u de mogelijkheid om uw onderneming te presenteren op het plein Midden-Groningen (i.o.). Dit is het plein van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Het plein heeft haar eigen horecaterras.
 
Deelnemen?
U kunt deelnemen met een eigen stand of een compleet verzorgde standbouw. Naast de kosten voor de stand betaalt u een pleinbijdrage voor onder meer de horeca faciliteiten van het plein.
 
Industriële netwerktafel
Bent u actief in de industriële sector? Dan kunt u dit jaar een netwerktafel inclusief stagedex huren in een speciale en volledig uitgeruste industriële netwerkstand. 
 
Smaakvol Midden-Groningen! Unieke kans om (bijna gratis) uw product te promoten!
Heeft u een restaurant of landwinkel, presenteert u zich als een smaakvolle of culinaire onderneming? Wij geven u de gelegenheid om aan Noord-Nederland te laten zien wat onze regio culinair te bieden heeft: een kijkje in de keuken van Midden-Groningen.
 
Dit jaar bieden de gemeenten onder de noemer ‘Smaakvol Midden-Groningen’ gratis gemeenschappelijke standruimte aan voor een aantal ondernemers. U betaalt alleen een pleinbijdrage van € 300,-.Voorwaarde is dat u de stand samen met de andere deelnemers bemenst. Ook denkt u mee in de voorbereidingen naar de Promotiedagen. Er zijn een beperkt aantal plekken, wilt u hiervoor in aanmerking komen? Geef dan voor 15 augustus gemotiveerd aan hoe en waarom u wilt deelnemen aan de stand “Smaakvol Midden-Groningen”. De projectgroep, waarin de drie gemeenten en een aantal ondernemers zitten,  beoordeelt de inzendingen en wijst de deelnemers aan. 
 
Aanmelden
Pleindeelname: Menno Pool (pleincoördinator en beursorganisatie) tel: 050-5258999; m.pool@paulelzingapromotions.
 
Deelname aan stand “Smaakvol Midden Groningen”: motivatie mailen naar Loes Heeling: l.heeling@hoogezand-sappemeer.nl; tel: 0598-373737
 
Zie voor nadere informatie en prijzen ook www.menterwolde.nl