150-jarig jubileum Winkler Prins

Met de zomervakantie voor de deur zijn wij als organisatie tevreden over het aantal aanmeldingen voor de reünie tot nu toe. Vanaf de opening van de inschrijving op 8 maart jl. staat de teller op dit moment op bijna 1.500 aangemelde reünisten, maar het moeten er nog veel meer worden! Op zijn minst 2.000, maar het liefst nog ver daarboven. We hebben de capaciteit doordat we meerdere schoolgebouwen hebben. Om zo snel mogelijk je jaargenoten te ontmoeten, word je op verschillende voor jou herkenbare schoollocaties ontvangen, ingericht naar schoolperiode en afdeling. ‘Klein beginnen en groot eindigen’, dat is ons motto.  Op 15-10 worden de oudste reünisten in de oudste gebouwen ontvangen, daar waar de meeste herinneringen liggen!

Sluiting inschrijving
Heb jij je nog niet aangemeld en ben je wel van plan naar de reünie te komen? Wacht dan niet te lang meer. In verband met alle voorbereidingen en bestellingen sluiten we kort na de zomervakantie de inschrijving!
Hoort zegt het voort en blijf delen
Ken je oud WP-ers die nog niet weten van het 150-jarig jubileum en de reünie op zaterdag 15 oktober of zitten te wachten op een uitnodiging? Tip ze dan dat ze zich zelf moeten aanmelden, dat ze zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief en dat alles over WP150 te volgen is op www.wp150.nl en via facebook.com/wp150.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Waar blijven jullie?
Tot nu toe zijn er naar verhouding weinig aanmeldingen binnen van oud-leerlingen van na 1991 en van het vmbo en de praktijkschool vanaf 1998. We gaan er van uit dat ook deze jongere categorie oud-leerlingen zich nog volop gaat aanmelden. We horen vaak van jongere oud WP-ers: “Aanmelden voor de reünie? Ja, dat moet ik nog doen. Dat is in oktober hè? Ach dat kan nog wel.” Inderdaad nu nog wel, maar er komt een moment dat we de inschrijving absoluut moeten sluiten. Elke maandag is er op www.wp150.nl en actuele lijst met namen van alle aangemelde reünisten. Wacht niet op een ander. Als jij je hebt ingeschreven, volgen er zeker meer. Het programma biedt voor elk wat wils.

Geen facebook… maar wel benieuwd wat er geschreven wordt?
Het is druk op FB150; er zijn veel volgers en veel oud-leerlingen zoeken elkaar via deze weg. Hele klassen zijn intussen met elkaar in contact en melden zich als klas aan. Ook als je geen facebook account hebt, kun je de berichten over WP150 volgen, zij het iets beperkter. Wil je alle klassenfoto’s, mooie herinneringen, nostalgische verhalen en reacties op FB niet missen? Ga dan naar www.wp150.nl en klik onderaan de home-page op de F van facebook en geniet!

Welkom terug in de klas!
Kom jij naar de WP 150-reünie op zaterdag 15 oktober a.s.? Grijp dan je kans om nog één keer plaats te nemen in de schoolbanken. Meer dan 20 docenten uit het verleden en heden van de Winkler Prins hebben zich al beschikbaar gesteld om de reünisten met hun aanwezigheid, hun kennis en enthousiasme tegemoet te treden!
Een tipje van de sluier? Nederlands, scheikunde, wiskunde, techniek komen aan bod. Maar ook lichamelijke opvoeding, economie, beeldende vorming, natuurkunde, Grieks en Latijn en uiteraard geschiedenis. Wat bijvoorbeeld te denken van een onderwerp als ‘Winkler Prins en de Veendammer Wind?’ Wie deze, ongetwijfeld boeiende, gastles geeft? Dat houden we nog even geheim! Na de zomervakantie hopen we het complete overzicht van de gastlessen bekend te kunnen maken. Houd de website in de gaten.

(Oud-) docenten die zich nog willen opgeven voor het geven van een gastles zijn overigens nog steeds van harte welkom! Met name docenten biologie en creatieve vakken missen we nog in het rijtje. Ook (oud-) decanen zijn van harte welkom. In een ‘meet & greet’ uurtje kun je weer helemaal bijpraten met je oud-leerlingen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar:
gastlessen-wp150@winklerprins.nl en door je te registreren via de inschrijfmodule op de website.

Reactie toevoegen