Informatiegids Menterwolde verspreid

Als het goed is heeft u afgelopen weekend de informatiegids over Menterwolde, uitgegeven door Grafisch bedrijf de Bruin, bij u op de mat gevonden (mocht u deze volgende week -week 26- nog niet ontvangen hebben, belt u dan met Santibri, tel. 631717).
Al sinds de jaren ’80 geeft drukkerij de Bruin deze gids uit. Wij hebben er dit jaar voor gekozen om nog even stil te staan bij het verleden. Achterin de gids vindt u uit elk dorp een detailhandelsbedrijf, dat er al jarenlang gevestigd is. Deze gids is weer met zorg samengesteld voor u, maar zeker ook met u. Naast de gebruikelijke gegevens over onze gemeente, haar bestuur en gegevens over de vele (sport)verenigingen en instellingen binnen en buiten Menterwolde vindt u ook foto’s over activiteiten, dagelijkse tafereeltjes en de inwoners van Menterwolde. 
 
De informatie vermeld in deze gids vindt u ook op www.menterinfo.nl, evenals redactionele teksten uit weekblad MiddenGroninger.nl, editie Tussenklappen. Heeft u in de loop van het jaar wijzigingen op te geven op gegevens in deze uitgave, dan kan dit via het formulier afgedrukt op pagina 96 of via genoemde website. Zo blijven de gegevens op www.menterinfo.nl up-to-date.

 

Reactie toevoegen