We zijn weer “los”

Vandaag is het dan zover. Tot en met zondag hebben we de jaarlijkse feestweek van Zuidbroek. Sinds 1899 is de organisatie van “Het mooiste feest van het Noorden” in handen van de Vereniging voor Volksvermaken te Zuidbroek. 
We hebben het programma reeds een aantal keren gepubliceerd in de Tussenklappen, maar wie nog even wil kijken wat er zoal op het program staat, verwijzen we graag naar de site van de V.v.V. Zuidbroek, te weten: www.vvvzuidbroek.nl. Tevens kan je hier je kaarten online bestellen, dit kan ook op de site van Eventics, www.eventics.nl. 
Als je dan toch al van plan bent om te komen, sla dan vooral de vrijdagavond niet over. Voor de 4e keer op rij, is er een thema-avond. Deze avond staat geheel in het teken van het “ABBA-DABBADOELAFEEST”. Je kan van alles verwachten, maar wat zeker is, is dat er weer een 3-tal BBQ cheques te winnen zijn. Deze zijn beschikbaar gesteld door Gildeslager Mark Kuipers. Maar er is meer te winnen deze avond, Heidi en Remie Groeneveld van kledingwinkel Loods 51 Men & Women te Hoogezand, hebben voor de mooist geklede dame en heer, voor elk een kledingcheque t.w.v. €50,00 beschikbaar gesteld. Wat een geweldig gebaar van deze ondernemende onder- nemers. Hiervoor namens het bestuur van de V.v.V. Zuidbroek, “Hartelijk Dank”. 
Bij deze past een woord van dank natuurlijk ook aan al onze andere sponsoren. Zonder hun bijdrage in welke vorm dan ook, is het tegenwoordig niet meer mogelijk een feest als deze op poten te zetten. Hier willen wij graag, hoe klein dat het dan ook is, iets voor terug doen. We hebben namelijk al onze sponsoren uitgenodigd om op de vrijdagmiddag een hapje en een drankje met ons te nuttigen. Voor de sponsoren die zich nog niet hebben opgegeven, doe dat nog even. We zien jullie graag! 
Een belangrijke groep mensen die we zeker moeten noemen, is de club van vrijwilligers. Deze medewerkersgroep staan van ’s morgens vroeg tot diep in de nacht klaar om het feest te laten welslagen. “Jullie zijn van onschatbare waarde”. Bedankt voor jullie geweldige inzet. 
Zonder “onze” sponsoren en “onze” medewerkers, is het absoluut niet mogelijk een feest als deze te organiseren. 
Met diep respect en grote dank organiseren wij met veel plezier,
 
“HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”

Reactie toevoegen