Nieuw in Zuidbroek!

Heeft u altijd al een keer een mooie portretfoto van uw kinderen, uw gezin of misschien wel van uzelf willen hebben? Of wilt u een foto van de kleinkinderen kado geven aan opa & oma? Dat kan vanaf 1 juli bij Tamara Ellens Fotografie in Zuidbroek! Tamara heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en diverse opleidingen en workshops gevolgd. Nu opent zij haar eigen professionele fotostudio aan de Heiligelaan 27 in Zuidbroek.
In de studio heeft zij verschillende mooie spullen om een gevarieerde reportage te maken, zoals houten kisten, een koning- en koninginnenstoel, een hangstoel, een schommel en diverse achtergronden. U kunt bij haar terecht voor diverse reportages, waaronder: zwangerschap - baby -kinderen - gezin - familie. Ook werkt zij regelmatig op mooie buitenlocaties of bij u thuis. Om de opening van de studio te vieren kunt u nu tijdelijk een mini-reportage reserveren. Dit is een reportage van ongeveer 30 minuten in de studio.
U krijgt dan 5 foto’s van 13x18 cm en 1 daarvan uitvergroot op 20x30 cm.
Ook krijgt u de foto’s via email toegestuurd. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan op haar website www.tamaraellens.nl en volg haar op Facebook. 

Reactie toevoegen