Het is weer zomer dus zonwering is nodig

De Groot Zonwering is een reeds lang bestaand zonwering-bedrijf, opgericht in 1975. Er is binnen het bedrijf derhalve veel ervaring, vooral omdat we ons alleen op zonwering en enkele aanverwante artikelen hebben gespecialiseerd. Naast zonwering en rolluiken zijn dit overkappingen, garagedeuren, horren, binnenraambekleding (ook voor Velux dakramen) en prachtige buitenjaloezieën. En dit niet alleen voor particulieren, natuurlijk ook voor bedrijven. 
We zijn een kwalitatief hoogstaand bedrijf en gaan met de tijd mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf uw Smartphone uw zonwering te bedienen of door middel van een op maat gemaakt scenario uw rolluiken te laten zakken en de lampen aan te laten gaan.
Naast de levering van onze producten, wordt er vooral veel aandacht aan de montage besteed. Het belang van een goede montage wordt vaak vergeten, want de prijs van het product is meestal de hoofdzaak. Dit is jammer, want u doet een aankoop voor jaren! Een slechte montage/installatie doet de kwaliteit van een product voor een groot deel te niet en kan ook nog eens voor veel ergernis zorgen. Een perfecte montage is niet te onderschatten.
Onze basis is een grote klantenkring met klanten die zonder uitzondering blij en tevreden zijn. En nog steeds bouwen we dit uit en blijven we enthousiast.
Mogen we u begroeten op onze website of in onze mooie winkel?!
 
Team De Groot Zonwering.

Reactie toevoegen