Hans Nijland spreker op ouderavond

De Inspecteur Amerikaschool is in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In het kader van de gezonde school leren de kinderen allerlei pleinspelen. Bewegen is fijn. Spelenderwijs leren de kinderen belangrijke sociale vaardigheden als geven en nemen, samenwerken, incasseren en voor jezelf opkomen. Daarnaast is dit schooljaar gestart met een project talentontwikkeling. In een korte film kregen de ouders op een feestelijke ouderavond donderdagavond 26 mei een impressie te zien.
Hans Nijland, directeur van FC Groningen sprak als gast over talentontwikkeling en de rol van ouders daarbij. Gedreven en met humor vertelde hij over FC Groningen, de nieuwe grasmat, aankoop van spelers en over de jeugdopleiding van FC Groningen. Als vader van een talentvolle zoon deelde hij ook de zorgen waar je mee te maken kunt krijgen. Verwachtingen zijn goed en belangrijk. “Maar je moet oppassen met het woordje teveel. Bij teveel luisteren ze niet meer.”
Na de pauze trad Erwin de Vries op. Hij wist met humor en zijn prachtige liedjes de zaal te boeien. De MR en de ouderraad gaven een blijk van waardering  aan het team van de school in de vorm van een bloemetje en een mooie spreuk voor elke groep. “We zijn blij met het enthousiasme waarmee jullie als gedreven team  het onderwijs verzorgen voor onze kinderen.”

Reactie toevoegen