Challenge the future!!

Vrijdagavond 24 juni is er een politiek jongerencafé bij Break out in Harkstede. DJ Arnoud zorgt voor muzikale ondersteuning en voor een afterparty! Het programma krijgt de titel CHALLENGE the FUTURE!! mee. Het bestuur van de PvdA afdeling Midden-Groningen is verantwoordelijk voor de organisatie. “We willen graag in gesprek met jongeren over de toekomst” zegt Cecile Brouwer, de jonge voorzitter van de afdeling. “Wat houdt jongeren bezig, willen ze in ons gebied blijven wonen, is er genoeg te doen of verhuizen ze liever naar de stad?” Er is een gevarieerd programma waar veel onder- werpen aan bod komen. Dat gaat in een uitdagend en flitsend tempo. Tjeerd van Dekken, bekend als Tweede Kamerlid voor de PvdA en als presentator bij RTV Noord, leidt de avond. Verder werken lokale en provinciale politici mee aan het programma evenals een aantal tweede kamerleden.

De organisatie verwacht dat er vooral jongeren tussen 15 en 23 jaar uit de gemeenten Hoogezand, Sappemeer, Slochteren en Menterwolde naar het jonge- rencafé komen. “Als je wat ouder bent en je jong voelt, ben je echter ook van harte welkom!” zegt Cécile; “eigenlijk is iedereen welkom die geïnteresseerd is in de toekomst en die ook nog houdt van goede muziek. Het mag natuurlijk ook gewoon een leuk feestje worden!”
De jongeren zijn op 24 juni welkom bij Break Out Grunopark in Harkstede.
Na afloop is er muziek van DJ Arnoud.

Via social media wordt tot 24 juni steeds een update van de organisatie gegeven: https://www.facebook.com/Challenge TheFuture2016 / Twitter: @Challengefutur1.

Reactie toevoegen