Eenmalig optreden op ReitdiepPOP

Het succesvolle ReitdiepPOP heeft voor de tweede editie Rooie Rinus en Pé Daalemmer weten te contracteren. Het Groningse duo verzorgt met de Provinciale Brassband Groningen een uniek concert op vrijdagavond 9 september.
Naast het reguliere gratis ReitdiepPOP, op zaterdag 10 en zondag 11 september, presenteert de organisatie op vrijdag een avondvullend concert waarin de Provinciale Brassband Groningen en Pé en Rinus samen op het podium staan. Dit eenmalige gelegenheidsoptreden heeft beperkte toegang. Het speciale concert is gedoopt tot ReitdiepPOP in Concert.
De organisatie van ReitdiepPOP wil op deze wijze een extra element aan het tweedaagse festival toevoegen. Organisator Patrick Wijninga: ‘Brassmuziek in combinatie met ons eigen Groninger sterrenduo aan het water, op een hopelijk mooie nazomeravond; dat moet een bijzondere ervaring worden. Zo hopen ze ook een ander publiek iets te bieden.’ Rooie Rinus en Pé Daalemmer en de Provinciale Brassband Groningen treden op vrijdagavond 9 september op. Vanaf 1 juni is de voorverkoop gestart via www.reitdieppop.nl en de Ideale Buurman.
 
ReitdiepPOP is een jaarlijks gratis en meerdaags gevarieerd festival voor jong en oud, dat volledig wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk Reitdiep. Vorig jaar werd de eerste editie van ReitdiepPOP druk bezocht. 

Reactie toevoegen