Loop en sta stil bij kanker

Op 4 en 5 juni vindt weer de ‘Samenloop voor Hoop’ plaats. In onze Gemeente Midden-Groningen is een Samenloop georganiseerd in het Gorechtpark. De SamenLoop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.
Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk clubs uit Menterwolde/Veendam meedoen met een team. Voor een team zijn minimaal 10 à 15 mensen nodig. Het inschrijfgeld is 15 euro. Wil jij meedoen? Meld je dan aan bij Anja: anjapvda@hotmail.com.

Graag tot uiterlijk 20 mei!
Als je als lid niet kan of wilt meelopen, kun je ook een donatie doen aan het team. Ook kun je een actie starten om geld in te zamelen, of namens het team spullen en/of lekkernijen verkopen op een kraam-pje tijdens het evenement. Hierover volgt later meer.
Voor meer informatie, zie: http://www.samenloopvoorhoop.nl

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een concours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette is er een bijzonder programma voor bezoekers boordevol muziek en activiteiten.

Reactie toevoegen