KWF inzamelingsactie Muntendam

Op zondag 17 april 2016 hebben 9 kinderen van groep 5 van de OBS Verkruisenschool uit Muntendam een inzamelingsactie gehouden voor het KWF. Door middel van het inzamelen van flessen, een rommelmarkt, een sponsorloop, een loterij en vele leuke activiteiten hoopten ze € 750,- in te zamelen voor het KWF. Echter, na afloop van de actiedag, kwamen ze uit op een bedrag van € 2.516,69. 
Al snel werd duidelijk dat het doelbedrag overtroffen zou worden, want er werd op de actiesite al vaak rechtstreeks gedoneerd en de sponsorloop liep als een trein.
De kinderen zijn in de weken voorgaand aan deze dag de straten rond geweest om te flyeren voor de actie en ze zijn bij de verschillende winkels in de omgeving langs geweest voor sponsorprijzen. Ook is er gul gegeven voor de rommelmarkt. De sponsoren en gulle gevers worden hiervoor hartelijk bedankt.
De actiedag van de kinderen was absoluut geslaagd. Er zijn veel bezoekers geweest die enveloppen hebben gekocht voor de loterij, cupcakes en koekjes hebben gekocht en via de rommelmarkt spullen een tweede of derde kans hebben gegeven. De kinderen konden genieten van een tweetal springkussens, een voorleeshoek en muziek van meester Henk en zijn muzikale partner Bert. Tevens konden ze zich laten schminken en ze hebben hun best gedaan met de sponsorloop die in de hal was opgezet. 
Het was bijzonder leuk om te zien dat het groepje kinderen in hun actie werd bijgestaan door andere kinderen waaronder ook de kinderen uit groep 5. Ook de ouders en opa’s en oma’s staken de handen uit de mouwen om deze dag tot een geslaagd einde te brengen. Zonder de medewerking van de Ruitershorn was dit niet mogelijk en de kinderen zijn zeer blij dat het zo kon. Na afloop gingen ze moe, maar voldaan naar huis.

Reactie toevoegen