VKM succesvol seizoen

Het volleybalseizoen is voor de Muntendammer vereniging VKM goed verlopen, maar liefst 3 damesteams, 1 herenteam, Meisjes A en een mix C-team kwamen uit in de competitie.
Vanaf het begin, vooral door een goede servicedruk, had Dames 3 weinig moeite met het verslaan van hun tegenstanders. Dames 2 kwam uit in een zware poule, waar ze erg hun best moesten doen voor de overwinning. Uiteindelijk is het al enkele wedstrijden voor het einde van de competitie, VKM dames 2 én 3 gelukt om kampioen te worden in hun klasse in de Nevobo competitie.
Voor het meisjes A team, was Tyfoon (Stadskanaal) te sterk, waardoor net geen kampioen, maar een goede twee-de. Ook Mix C eindigde de op tweede plek, achter kampioen VCO ’72 uit Onstwedde. Heren 1 en Dames 1 handhaven zich in de 3e en 2e klasse. Op zaterdag 16 april werd met zijn allen de kampioenschappen gevierd.
De spelers werden gefeliciteerd, de shirt-sponsor “beach volleybal Muntendam”, de trainers en coaches werden bedankt. En nog veel gezelligheid bij Albert in de Ruitershorn, in de sporthalkantine. Al weer zin in het volgend seizoen!
 
 
foto’s: Eppo Karsijns Media.

Reactie toevoegen