Donateursconcert De Scheepsjoagers

Op zaterdag 9 april 2016 organiseert het shantykoor 'De Scheepsjoagers’ uit Muntendam haar jaarlijks donateursconcert. Dit jaar staat alles in het teken van het 25-jarig jubileum. Het koor is al weken bezig met de voorbereidingen. Een muzikale avond, waarop vele shanty’s ten gehore worden gebracht. Een aantal zeer bekende nummers zijn door dirigent Nico Dijkman bewerkt en zullen door het koor met grote passie worden gezonden. 
Een avond die u niet mag missen! Het concert wordt weer gehouden in De Menterne te Muntendam. De entree voor donateurs is gratis. Op deze avond zal ook de nieuwe CD 'The Best of… ' verkrijgbaar zijn. Deze CD bestaat uit een verzameling eerder opgenomen liedjes. Echt iets om te hebben!
Ook zal ook het dameskoor 'De Dolfijntjes' een tweetal liedjes ten gehore brengen. Dit koor bestaat uit partners van de mannen van het koor en is na jaren weer bij elkaar om speciaal deze avond voor u op te treden. Op grote schermen zullen foto’s van optredens, concerten, enz. van de achterliggende 25 jaar worden getoond. Na afloop van het concert zal de huisband 'The Music Friends' zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens de gezellige nazit. Kortom een avond vol muziek en gezelligheid! Zorg dat u er bij bent!    

Reactie toevoegen