Amateurkunst in Rendez-Vous

Galerie Rendez-Vous organiseert kunstexposities in een leegstaand winkelpand aan de Promenade in Veendam met schilderijen, foto’s, sieraden, keramiek etc. gemaakt door amateurkunstenaars uit Veendam en omgeving. Elke 2 maanden wordt de collectie vernieuwd. 
Het betreft deze keer 21 cursisten van Atelier Karmozijn uit Noordbroek. Deze cursisten hebben een keur aan schilderijen aangeleverd in diverse stijlen. Er is een zeer ruim aanbod van schilderijen. De afdeling fotografie is verzorgd door Lia van Bergem. De sieraden zijn van de hand van Ida Kranenborg. Het keramiek is van Anny Kuiper. De expositie loopt tot en met 20 mei 2016. Wilt u ook deelnemen aan een van de exposities, dan kunt u zich opgeven bij Galerie Rendez-Vous.
 
Het leegstaand pand wordt gerund door vrijwilligsters, dit alles op prodeo basis, met het doel de leegstand in het centrum op te fleuren en op deze wijze een podium te scheppen voor amateurkunst uit Veendam en de regio. Voor meer informatie zie website:www.galerierendezvous.weebly.com

Reactie toevoegen