Beautysalon Erica

OxyGeneo, TriPollar radiofrequentie en Ultra Sound. Erica, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, is al meer als 20 jaar hét adres voor huidverzorging. Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, introduceert ze drie nieuwe behandelingen: OxyGeneo, Tripollar radiofrequentie en Ultra Sound.
De behandelingen zijn mogelijk dankzij het innovatieve GeneO+ Systeem en geeft direct resultaat en verbetert de huid langdurig op een natuurlijke manier. Twee van de mogelijkheden legt ze vervolgens uit.

• OxyGeneo is een huidvernieuwende methode die drie gelaatsbehandelingen in één combineert en dat in slechts vijftien minuten: een exfoliatie van de huid, het insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen gekoppeld aan een verhoogde zuurstofvoorziening van de huid. “We brengen eerst een gel aan op de huid. Dan gaan we met de applicator over de huid voor de peeling. Zodra de applicator contact maakt met de gel ontstaan er kleine koolstofdioxide belletjes die zorgen voor een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit.” De massage bevordert de op-name van actieve werkstoffen, zowel voor als na de behandeling.
OxyGeneo verbetert de huid in korte tijd en is een uitstekend alternatief voor microdermabrasie of andere behandelingen die soms als intensief worden ervaren of beschadigingen tot gevolg kunnen hebben. Een OxyGeneo-behandeling biedt direct resultaat, is geheel pijnloos en geschikt voor elk huidtype en iedere leeftijd.

De Tripollar RF behandeling werkt op basis van radiofrequentie en is gericht op de reductie van rimpels, huidversteviging en huidlifting. De huid wordt intensief verwarmd waardoor collageenvezels ‘inkrimpen’ voor een huidverstrakkend effect. De behandeling stimuleert de natuurlijke collageenvernieuwing. Een TriPollar-behandeling verbetert daardoor langdurig de contouren van het gelaat, dus zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.
Net als OxyGeneo is ook TriPollar RF een bewezen en veilige methode.

Reactie toevoegen