Cursus Afvallen in een nieuw jasje

Fysiotherapie Menterwolde en gewichtsconsulente Miranda Westers slaan de handen ineen. Gezamenlijk bieden zij vanaf april een nieuwe cursus Afvallen aan waarbij naast het sporten ook veel aandacht is voor een gezondere leefstijl. De twee pijlers die van groot belang zijn bij het afvallen. Fit en slank de zomer in? Meld u dan meteen aan voor de drie maanden cursus Afvallen. 

Met de juiste voeding fitter en slanker
De cursus Afvallen zal er anders uit gaan zien dan de voorgaande doordat deze keer samengewerkt wordt met gewichts-consulente Miranda Westers. 
Miranda zal tijdens het afvalprogramma drie keer een lezing houden over diverse onderwerpen die te maken hebben met afvallen en gezond leven. Ze zal u tijdens de bezoeken ook kunnen leren over hoe u zich met de juiste voeding veel fitter kunt voelen. Indien gewenst kunt u daarnaast nog individueel een afspraak met haar maken voor een programma op maat. Doordat Miranda is aangesloten bij de beroepsvereniging kan het zijn dat de adviezen voor een deel van de kosten via uw zorgverzekering worden vergoed (informeer bij uw verzekering).
 
Verbeteren van uw conditie en krachtopbouw
Naast de lezingen en de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding van Miranda gedurende de drie maanden, hebben de sportinstructeurs van Fysio- therapie Menterwolde een mooi en inspannend programma voor u gemaakt. U zult moe maar zeer voldaan van de training naar huis gaan. Tijdens de trainingen is er op motiverende wijze aandacht voor het verbeteren van uw conditie en doen we ook veel spierversterkende oefeningen. Hierdoor zult u niet alleen kilo’s kwijtraken, maar u ook daadwerkelijk veel fitter gaan voelen. De cursus Afvallen duurt in totaal drie maanden, waarbij de sporttrainingen op maandagavond van 20.30-21.30 uur en donderdagavond van 20.00-21.00 uur worden gehouden.
Wil jij ook fit en met wat minder kilo’s de zomer in? Geef je dan nu op voor de nieuwe cursus Afvallen! De start is op maandag 4 april om 20.00 uur in de trainingszaal van Fysiotherapie Menterwol-de in de Menterne, te Muntendam. 
Opgave en/of vragen kan per e-mail of telefonisch.
 
Meer lezen over gewichtsconsulente Miranda Westers? 
Kijk dan op haar website voor de mogelijkheden http://www.mirandawesters gewichtsconsulente.nl.
We zien u graag in april!

Reactie toevoegen